Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа ...166....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Супер..благодаря...мисля че нямам да имам проблеми сериозни
    Относно централното.....Няма значение дали ще я отключа с ключ,или с компчето от ключа.....отключва се само шофьорската врата за 3 секунди,и пак се заключва самичка...то ест,трябва веднага да е отвориш за да влезеш....другите врати не помръдват...тях трябва да го отвориш на ръка от вътре....и съответно да ги заключиш пак на ръка от вътре преди да излезнеш.Ако отключа дирекно с ключа....пак същата работа.....Заключването дирекно с ключа трябва да стане като го задържа на вратата около 5,6 секунди в позиция на заключване......
    Ще погледна този модул та да видим...

Comment

Пичове,...някъде мернах из форума,но не мога да го открия въпросната тема относно музиката на 166цата....Няма ми е кутията на ченджера,и няма къде да сложа дискове....следователно имам само радио.Какъв е изхода да си сложа няква музика в колата....?...МР3 или снещо с флашка....?...

Comment

Той не чете МП 3, аз слушам с трансмитер, не е зле.Виждам, че си доволен от колата, явно напразно си се притеснявал, между другото гледай да не остане без гориво.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Той не чете МП 3, аз слушам с трансмитер, не е зле.Виждам, че си доволен от колата, явно напразно си се притеснявал, между другото гледай да не остане без гориво.
          Да,да..знам че не свири МР3...не може ли нещо друго да се сложи на мястото на тоя ченджер,някакво СД,примерно......?Купих от тия ФМ трансмитерите ...няма такава трагедия.....

Comment

Точно на неговото място не може нищо друго, аз съм доволен от качеството на трансмитера, потърси темите там пише много.

Comment

аха....току ще намерих нещо интересно...и става за нашите коли...
              http://www.ebay.co.uk/itm/Car-Digita...c63a8ab8e#shId

Comment

Направи си трансмитера на 107.7 там ефира е сравнително чист

Comment

Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
                  аха....току ще намерих нещо интересно...и става за нашите коли...
                  http://www.ebay.co.uk/itm/Car-Digita...c63a8ab8e#shId
                  Ще е интересно да споделиш дали става, ако решиш да поръчаш... Аз имам FM трансмитер, не че не става, но си предпочитам нещо по-добро...
                  AR 166 2,4 jtdm
                  NT II 2,7 tdi
                  Peugeot 206 1,1
                  AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Да,да..знам че не свири МР3...не може ли нещо друго да се сложи на мястото на тоя ченджер,някакво СД,примерно......?Купих от тия ФМ трансмитерите ...няма такава трагедия.....
                    Нацелил си калпав трансмитер. Преди малко на срещата на 166 - ците дискутирахме точно това и сравнявахме 2 трансмитера. Разлика в качеството има огромна.

този:

Свири перфектно и по нищо не отстъпва като качество на звука на changer - а.

Купил съм го от магазина на Multirama на Солунска преди пл. Славейков.

Струва 25 лв.

Скъпият вариант е loudlink, но едва ли ще усетиш съществена разлика.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз имам подобен трансмитер, но е много тих, за нищо не става. Ползвам касетка адаптер и пускам от телефона. Чесно да си призная, предпочитам да си слушам мотора. Не държа да имам музика в колата.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                        Аз имам подобен трансмитер, но е много тих, за нищо не става. Ползвам касетка адаптер и пускам от телефона. Чесно да си призная, предпочитам да си слушам мотора. Не държа да имам музика в колата.
                        Явно с тия китайщини има голяма разлика и между устройства от един и същи модел.

Решението е още в магазина да го пробваш (примерно с радиото на телефона).

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Не..категорично се отказах от тия трасформарси,трансмитери,дрън-дрън....до сега смених 5 от както имам колата....Добре че едно приятелче имам магазин за компютри та ми ги взима от някъде бз да ми взима пари....че до като си харесам.Кви ли не бяха...от 10,че до 50лв....не стават.
                          Ще си поръчвам тая играчка....
                          http://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-Alfa-...item336fcf6654
                          Но...притесняваме единствено това че не знам каква ми е буксата зад таблото....Някой разглабял ли е знае ли е каква е .... ??
                          Абе пише че става за алфи 166 от 1999 до 2005 ....

Comment

В момента ползвам трансмитер за iPod. Качеството е много над очакваното. Шум нямам, взима информацията дигитално, а не алналогово, силен е, захранва се от самия iPod и като цяло няма грешка. Има дори и читаво и функционално дистанционно. Единственото неудобство е нуждата в различни градове да се сменя честотата. Въпреки всичко вложих много труд и пари в подобряването на аудиото на алфата и ще су купя устройството, което обсъждаме, но може би след няколко месеца.
                            Last edited by duronman; d.m.y г., 22:31.
                            Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Не..категорично се отказах от тия трасформарси,трансмитери,дрън-дрън....до сега смених 5 от както имам колата....Добре че едно приятелче имам магазин за компютри та ми ги взима от някъде бз да ми взима пари....че до като си харесам.Кви ли не бяха...от 10,че до 50лв....не стават.
                              Ще си поръчвам тая играчка....
                              http://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-Alfa-...item336fcf6654
                              Но...притесняваме единствено това че не знам каква ми е буксата зад таблото....Някой разглабял ли е знае ли е каква е .... ??
                              Абе пише че става за алфи 166 от 1999 до 2005 ....
                              То пише, ама що не си вземеш един Loudlink, който гарантирано работи, вместо да си правиш опит с китайските, които я са съвместими, я не (при мен XCarLink не работи).
                              Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
                              HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Колега, защо не работи XCarLink-а при теб ?
                                Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

Working...
                                X